utorok 14. júna 2016

Bryndzová nátierka s vajíčkom a jarnou cibuľkou



Určite každý z nás vie, že základom sú zdravé raňajky. Počas noci naše telo využíva zvyšné sacharidy a iné energetické hodnoty. Preto je dobré, ak mu doprajeme zdravé raňajky. Ak neviete čo ráno si dať, aby ste svoje telo "nakopli", môžete sa inšpirovať týmto jednoduchým receptom. Maslo, bryndza je dobrým zdrojom vápnika. A aj konzumáciou tejto nátierky, docielime to, že prijatá energia sa bude uvoľňovať pomalšie a vydrží nám dlhšie. Tak poďme na to :-)



Suroviny
250 g bryndze (najlepšie Liptov)
80 g masla
3 natvrdo uvarené vajíčka
2 zväzok jarnej cibuľky
mleté čierne korenie a mletá červená paprika na dochutenie
3 lyžičky horčice

Všetky potrebné suroviny si dáme do misky, nasekáme nadrobno jarnú cibuľku a všetko dobre spolu premiešame. Je vhodné túto zmes nechať odležať 2 - 3 hodinky v chladničke, aby sa jednotlivé chute prepojili. 

Želám Vám dobrú chuť! Nezabúdajte :-) dôležité je raňajkovať!


0 komentárov:

Zverejnenie komentára

Disqus Shortname

Comments system

 

ALI CAKE SWEET Template by Ipietoon Cute Blog Design